Kezdő tanfolyamok - mukodo

TELJESEN KEZDŐ KUBAI SALSA TANFOLYAMOK 

 

TELJESEN KEZDŐ KUBAI SALSA TANFOLYAM INDUL 3 INGYENES ALKALOM 04.24! 

 

 

tanfolyam salsa

Tavaszi SZUPER AKCIÓ! (részletek lejebb)

Teljesen kezdő salsa tanfolyamunk legelső óráján ingyen vehetsz részt amennyiben regisztrálsz az alábbi linken! A regisztráció kizárólag csak az ingyenes alkalomra szó, ha nem tetszett nem kell részt venni a folytatáson!
Jelentkezni itt lehet: http://www.carmen-dance.hu/jelentkezes-tanfolyamra
Tavaszi SZUPER AKCIÓ! 3 alkalom ingyen (részletek lejebb)!

 

Időpont: 2017 április 24. hétfő
Kezdés: 19:00-20:30 -ig ( Érkezés 15 perccel előbb! )
HELYSZÍN : Váci utcai tükrös táncterem
CÍM: 1056 Váci u. 47. I. emelet (Váci utca és az Irányi utca sarkától 30 m-re mahagóni fakapu).
Bejutás: 15-ös kapucsengő

 

Tavaszi SZUPER AKCIÓ!
Kezdő kubai salsa intenzív tanfolyam 9 héten keresztül amiből 3 hét ingyenes lehet!
Akció részletei: kilenc héten keresztül tartó, kilenc alkalmas intenzív alapozó tanfolyamunkból 3 ingyenes lehet számodra, azaz 3 x 90 percet kaphatsz ingyen! A 14.850 Ft-os alapár helyett most 9900 Ft-ért vehetsz részt (4850 Ft-ot megspórolva). Igénybe veheted, ha az Ingyenes bemutató óra végén megvásárolod bérletedet. Így amellett, hogy az első alkalmon elkötelezettség nélkül tehetsz egy próbát, további két alkalmat kapsz ingyen, ami összesen 3 x 90 perc(180 perc). Gyere el, mielőtt meggondoljuk magunkat!
SZÉP KÁRTYÁS fizetés :
azok akik az első ingyenes bemutató óra után 24 órával levelet írna a carmensalsaeva@gmailcom - ra , azok is igénybe vehetik a kedvezményes árat.

 

Folytatás! A tanfolyam folytatódik a kilencedik hét után is kezdő 1-es szinten ugyanabban az időpontban és ugyanazon a helyszínen! Tehát az alapokon túl is biztosítjuk fejlődésedet! Tanfoyamainkat a világon egyedülálló és saját fejlesztésű videó figurakatalogusunkkal is támogatjuk, amely biztosítja tanítványaink fejlődését és gyakorlási lehetőségét. http://www.salsasteps-dance-video.com/


A salsa egy vidám pörgős, izgalmas tánc, amiben igazán jól fogod érezni magad, miközben ismerkedhetsz, barátkozhatsz! Nem szükséges a táncos előképzettség! Bátran jöhetsz egyedül is, mert állandó párcsere van az órákon.Ha mégis párral jössz és nem szeretnél cserélni, akkor azt kérjük jelezd az oktatónak.
Kényelmesen öltözz, sportos cipőt hozz magaddal.


Oktatók: Sarkadi Pali és Orsi

 

 

 * A kezdő salsa tanfolyamok azoknak szólnak, akik szeretnék könnyedén elsajátítani a kubai salsa táncot, más nevén casinot és nem feltétlenül rendelkeznek táncos múlttal.
* A tanfolyamok első alkalma ingyenes bemutató óra, ahol az érdeklődők kipróbálhatják oktatásunkat, megismerkedhetnek tanáraikkal és elsajátítják a salsa alaplépéseit.
* A napi jegyeket, vagy a kedvezményes bérleteket készpénzben lehet megvásárolni a helyszíne recepciósainktól. Nálunk használható a SZÉP kártya is amihez a honlapon található űrlap kitöltése és elküldése szükséges.
* Közvetlenül az ingyenes óra után Budapesten kedvezményesen lehet bérletet váltani. Áraink: 4400Ft - 5x60perc,  8000Ft - 10x60perc, (árainkról bővebb információ)
* A salsa tanfolyam folyamatos, minden héten ugyanabban az időpontban és ugyanazon a helyszínen megy tovább ameddig a létszám ezt lehetővé teszi.
* Tánciskolánkban kubai salsát oktatunk, melynek alaplépései könnyedén elsajátíthatóak 6 - 8 alkalom alatt ( kb. két hónap). A tapasztalata azt mutatja, hogy tanítványaink ezután is folytatják a salsa tanulást. Ha még nem táncolsz salsát, de szívesen olvasnál róla KATTINTS IDE.
* A kubai salsa mellett hangsúlyt fektetünk a harmonikus mozgásra is külön fiúknak és lányoknak szóló óráinkon. Ezen kívül más latin táncok oktatásával is foglalkozunk, úgy mint a bachata, reggaeton, merengue, cha - cha - cha.

 

Figura katalogus

 

valaszolunk

kezdo salsa tanfolyamok

szep kartya

hirlevel

orarend

bachata tanfolyamok

face2