Minőségi Táncoktatás

MINŐSÉG GARANCIÁI 

A minőségi táncoktatás garanciái a 20 éves  Carmen Dance Tánciskolánál

A Carmen Dance Tánciskola 2015 májusában sikeresen bizonyított a táncoktatás terén és elnyerte az ország legszimpatikusabb tánciskolája díját!

A tánciskola számára kiemelkedően fontos a minőségi elvárásoknak való megfelelés. A Carmen Dance (CD) márka a minőséggel és a magas színvonalú szolgáltatásokkal forr össze, melyet számos díj és elismerés bizonyított!

Magas szintű szakmai tudás, CDS rendsze 

Több évtizedes szakmai tapasztalat alapján kifejlesztésre került egy hosszú évek óta sikeresen működő táncoktatási módszer, melynek alapja a salsa tánc. 
Ez a rendszer a Carmen Dance System (CDS), melynek segítségével már több ezer elégedett táncolni vágyó tanítvány illetve salsa oktató került ki tánciskolánkból.
A CDS mint kulturális érték megőrzésével a tánc oktatásával a mozgás – és az ezzel együtt egy egészségesebb életmód megismerésével és megszerettetésével foglalkozik.
Célunk, hogy a zene és tánc okozta pozitív érzések minden ember hétköznapi része legyen.
A CDS rendszerben a legmagasabb szintű táncoktatást minden egyéb célkitűzésnél és érdeknél magasabbra helyezzük.

A CDS rendszer tanárainak minősítése
A CDS-ben egy olyan eredményes és magas szintű irányítási rendszer működik amely garantálja a szolgáltatásaink kifogástalan működését.
A magas színvonalú oktatás fenntartása érdekében tanárainknak képesítési (minősítési) vizsgát kell tenniük mely elméleti-gyakorlati tudást igénylő vizsgákon alapul.
Ezt követően folyamatos, szigorú kontroll alatt végezhetik oktatatói tevékenységüket.
A minőség fenntartása és fejlesztése érdekében a vezetőség tanárait folyamatosan képzi és tovább képzi illetve megköveteli az önképzést.
Oktatásunk sikerét a legmagasabb létező pedagógiai szaktudás és a minőség iránti feltétlen, maradéktalan kompromisszumoktól mentes - minden egyéb felé helyezett elkötelezettségre alapozzuk.

Fokozott figyelmet szentelünk arra, hogy tanáraink körébe csak olyan személyt válasszunk aki azonosulni tud a CDS küldetésével és a minőségi célkitűzéseivel.
Tevékenységüket a CDS által meghatározott koncepcióhoz szó szerint hűen teljes odaadással az előírt színvonalon végzik, méltóképpen képviselve a CDS rendszer fent meghatározott küldetését

Rugalmas működés, időbeosztás
A vezetőség a CDS rendszer működtetésére egy színvonalon működő klubrendszer hálózatot hozott létre, melyben tanítványainak szabad átjárhatóságot biztosít a helyszínek és az időpontok között. Ennek a rendszernek köszönhetően akár hetente más napokon és időpontokban is ugyanolyan egységes színvonalú szolgáltatást vehetnek igénybe tanítványaink, rugalmasan alkalmazkodva saját időbeosztásukhoz.
 

Kiváló technikai háttér.
A CDS rendszerbe tartozó helyszíneken biztosítva van a legmagasabb technikai háttér (hangtechnika, mikrofon…) melynek segítségével a legkönnyebben és legélvezetesebben elsajátítható a tánc.

Az órákat kiegészítő legmodernebb segédanyag, video figurakatalógus – SALSA STEPS, BACHATA STEPS alkalmazás okos telefonokra, tabletekre és pc-re.

A sok éves hazai és külföldi tapasztalatokat figyelembe véve fejlesztettük ki egyedülálló video táncoktató alkalmazásunkat a Salsa Steps, Bachata Steps – amelyek segítségével és használatával már nem csak a hazai, de a külföldi táncosok és oktatók is egyaránt bővítik a tudásukat. Az ingyenesen letölthető programmal bárki bármikor gyakorolhat mivel az órán tanult figurákat is tartalmazza, melyeket pár gombnyomással ki lehet választani.

Mindenki számára elérhető siker a táncban.
Tudásunk, szorgalmunk és lehetőségeink legjavát nyújtó szolgáltatásunkból egyetlen embert sem rekesztünk ki. Sem a mozgásban kevésbé tehetségeseket, sem a kevésbé jó ritmusérzékűeket, sem a kevésbé táncos alkatúakat…stb.
A CDS rendszernek köszönhetően tanítványink 100%-an a saját képességeik szerint sajátítják el a salsát és még több népszerű latin táncot a tanfolyamok ideje alatt.

Figura katalogus

 

valaszolunk

kezdo salsa tanfolyamok

szep kartya

hirlevel

orarend

bachata tanfolyamok

face2