Helyszín

Helyszín

Tavaszi Tánctábor - Hotel Karos Spa****

 

  Időpont : 2015. április 10 - 12.

 

 

  Csodálatos környezetben, Zalakaros színvonalas 4 csillagos szállodájában rendezzük meg idei első táncos, wellnessezős, bulizós hétvégi eseményünket!

 

  Az M7-es autópályán kényelmesen megközelíthető hotel minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal,
 valamint tágas parkettás tánctermekkel, hatalmas wellness részleggel, finom ételekkel vár bennünket.

 

  A Kis-Balaton fürdővárosának; Zalakarosnak a központjától mindössze 400 méterre fekvő Hotel
Karos Spa****superior a luxus, a komfort és az egyediség minden igényét kielégíti, átszőve a családbarát szállodára jellemző vidámsággal.

 

  Tágas terek, jól felszerelt, kellemes hangulatú szobák, avagy az otthon kényelme wellness környezetben. Spa Superior szobatípusok egyaránt az egyedülállók, párok, családok és baráti társaságok igényeit szem előtt tartva.

 

Spa Uszoda- és Szaunapark – a felfrissülés és az ellazulás színtere

 

  Nevezhetnénk a vízi világot és a szaunaparkot röviden a szálloda szívének is, hiszen a wellnessnek mégis csak ez az a része, amit kivétel nélkül minden korosztály kiélvezhet. A gyerkőcök pancsolhatnak az élményelemekkel teli gyerekmedencében, a kamaszok és a felnőttek felfrissülhetnek az élménymedencében, úszhatnak a sportmedencében, a regenerálódni-, gyógyulni vágyók kihasználhatják a szálloda saját, gyógyhatású termálvizének gyógyító hatását a termál medencében, és ne feledkezzünk meg a kültéri medencékről sem, amik a nyári forróságban igazi oázisként vonzzák a családokat. A szaunapark a 7 külön szauna helységen kívül szauna felöntésekkel, ceremóniákkal regenerálja, lazítja el.

 

  A szálloda több, mint 1000 m2 vízfelületet felölelő 5 beltéri és 2 kültéri medencéjében minden kedves Vendégünk megtalálja a saját igényeinek megfelelő kikapcsolódási formát.

 

Spa Sport- és élménymedencék

 

  Az aktív pihenést kedvelők úszhatnak a beltéri, akár a kültéri sportmedencében, a felfrissülni 
vágyók élvezhetik a szintén kül- és beltéri élménymedencék masszázs- és élményelemekkel teli világát, a relaxálni, pihenni vágyó vendégek pedig ellazulhatnak a pezsgőfürdőben.

 

Spa Gyermekmedence

 

  A gyerkőcöket a szálloda kizárólag a részükre kialakított, élményelemekkel teli gyermekmedencével várja, ahol kedvükre pancsolhatnak és élvezhetik a mini wellnesst. 2011 augusztusától legapróbb vendégeink örömére delfines csúszdával gazdagodott a gyermekmedence.

 

Spa Termálmedence

 

  A szálloda saját termál kútjából nyert gyógyhatású termálvízzel feltöltött, üvegfallal elszeparált termál medencéjében mindazok megmártózhatnak, akik gyógyulni, regenerálódni szeretnének, de nem elhanyagolható a termálvíz közérzetjavító, betegség megelőző hatása sem.

 

Spa Szaunapark

 

  • Finn szaunák
  • Profi szauna
  • Bioszauna
  • Infraszauna
  • Gőzkamra
  • Jégbarlang - (4 oC)