Árak

Árak

Kedves Táncosok!

 
Az árak tartalmazzák a szállást, a félpanziós svédasztalos ellátást, az összes táncórát, a két esti bulit és a 4000 m2-en elhelyezkedő wellness és spa használatát.
 
Az árak nem tartalmazzák az IFA-t, mely 420 Ft / fő / éj 
 
Elhelyezés:
-  kétágyas, klimatizált erkélyes szobákban, 
-  három fő együttlakása esetén két légterű, 45 - 60 m2 - es apartmanjaiban.
 
Fizetési feltételek:
 
- FIGYELEMMég 7db szabad szoba áll rendelkezésre, ezért a jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk a készlet erejéig!
- A teljes összeget március 17-ig kérjük befizetni.
 
 
CSOPORTOS BEFIZETÉSI KEDVEZMÉNY:
 
Érdemes többen összeállni és egyszerre befizetni az előleget, majd utána pedig a teljes részvételt, mert így kedvezményes áron jöhettek a rendezvényre. 
A táblázatban feltüntettük 2- től 6- főig egyszerre történő befizetés esetén a kedvezményes árat, ha 6 főnél többen fizettek be, akkor a csoport összes tagjának a 6 fős árat vesszük figyelembe.
A csoportos befizetésnél lehettek vegyesen 1, 2, illetve 3 ágyas szobákban, értelem szerűen ennek megfelelően kell figyelembe venni az árakat.
Például, ha 5-en fizettek be egyszerre és ebből 2-en 2 ágyas szobába, 3-an 3 ágyasba jelentkeztek, akkor a 2 ágyas táblázatból az 5 fős árat kell figyelembe vennetek, valamint a 3 ágyas táblázatból ugyancsak az 5 fős árat nézzétek. Segítség képen megtaláljátok a táblázatban, hogy csoportos befizetés esetén mennyi az 1 főre jutó ősszeg, így a csoport összes tagja meg tudja keresni a rá eső összeget.
Kérjük, hogy a csoportból jelöljetek ki egy valakit, aki összeírja a neveket, valamint a szobabeosztást / szobatársakat, összegyűjti a pénzt és regisztrálja a csoportot. 
A csoportos befizetés nem egyenlő a szobabeosztással, vagyis nem feltétlenül abból a csoportból kell szobatársat választanod akikkel a befizetésre összeállsz.
 
AKCIÓS ÁR FEBRUÁR 15- IG:
 
A táblázatban feltüntetett akciós egyéni illetve csoportos árak február 15-ig egyösszegű befizetés esetén érvényesek!
 
FIZETÉSI MÓDOK / JELENTKEZÉS
 
Kérünk, hogy a legfelső menüsorban található jelentkezési lapot töltsd ki és küld el.
 
  • Készpénzben befizetheted az óráinkon a recepciósoknál.
 

 

Figyelem! Az egy ágyas felárat ÉJSZAKÁNKÉNT számolják!